opc_loader

Wensenlijst

Intex rolsysteem voor solarzeil tot 488 cm breed

Een solarzeil is superfunctioneel: het warmt je bad op tijdens een zonnige dag en het zorgt er voor dat je zwembad 's nacht veel minder afkoelt.  Echter, elke keer dat zeil er op en er af is soms wel een gedoe.  En waar leg je dat zeil dan proper weg....Dit is verleden tijd met het Intex oprolsysteem!. Even het solarzeil oprollen en je kunt erin plonzen! Na het zwemmen rol je het solarzeil weer over het water en het zwembad is weer netjes afgedekt tot de volgende duik.

99,95 89,95 U bespaart: 10%
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
1-2 werkdagen

Door het solarzeil op te rollen voorkom je beschadigingen van het zeil bij het opbergen en uitvouwen. Wanneer het solarzeil opgerold is zorgt een vergrendeling bij het handvat ervoor dat het solarzeil niet zomaar ongewild kan afrollen.
Het rolsysteem is een duurzame constructie met een aluminium rol. De maat van deze rol is aan te passen, zodat het rolsysteem op verschillende zwembaden past. Met de speciale beugels monteer je het rolsysteem eenvoudig op de rand van het frame van een opzetzwembad. Plaats het systeem zo dat bij het afrollen het zeil mee met de richting van de inblazer (stroomafwaarts) drijft.
Het oprolsysteem past op alle rechthoekige frame zwembaden met een breedte tussen de 274 en 488 cm.

* Solarzeil niet inbegrepen.

Intex rolsysteem voor solarzeil tot 488 cm breed heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Intex rolsysteem voor solarzeil tot 488 cm breed