opc_loader

Wensenlijst

PPG 4-6 m³/u

De zelfaanzuigende zwembadpomp PPG zet een nieuwe standaard voor kleinere zwembaden door zijn hydraulisch geoptimaliseerd ontwerp.  Voor de geleverde prestaties daardoor de meest energiezuinige en stilste werking op de markt (54 dB)!
De pomp heeft een doorzichtig deksel en een voorfilter van 0,5 liter.
Met z'n 0,18 kW (1/4 pk) stuwt deze pomp afhankelijk van de opstelling 4-7 m³ water per uur.

Opgelet: deze pomp wordt zonder stroomsnoer geleverd.  Heeft u geen aparte schakelkast met differentieelschakelaar raden we u aan de differentieelstekker mee te bestellen.  We kunnen u daarbij ook gratis tot 2 meter stroomsnoer meegeven, laat dit dat even weten als opmerking bij de bestelling.

466,95
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
1-2 werkdagen
Kenmerken
Geschikt voor:
Gemiddelde tot zware toepassing
Debietcontrole:
nee
Vermogen:
0,18kW (1/4 pk)

Voor een zwembadopstelling met enkel een zand- of patroonfilter en eventueel 1 van onze warmtepompen en  die bovendien naast het zwembad staat gaat deze pomp een debiet van 6 à 7 m³ hebben en is daarmee geschikt voor baden tot een 36 m³ als u 12-24h/dag laat filteren.  
Staat de pomp verder van het zwembad of zijn er wat meer bochten en hoogteverschil dan adviseren we een model sterker, nl. de PPG 6-8m³.

De pompen kunnen worden gebruikt voor zwembadwater met een zoutconcentratie van maximaal tot 0,5%, d.w.z. 5 g/l. 
Het elektrische deel is volledig galvanisch verzinkt en geïsoleerd.

Daar waar de meeste zwembadpompen beginnen vanaf 70 db aan geluid, zitten deze pompen tussen de 50 en 60 db.  50 à 60 decibel komt overeen met het geluid van vaatwasser, regenval of een stil gesprek.  70 à 80 db daarentegen kan je vergelijken met het geluid van een stofzuiger of autoverkeer in de stad.

PPG 4-6 m³/u heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
PPG 4-6 m³/u