opc_loader

Wensenlijst

Ultra XTR Frame 610x122cm

Het Intex Ultra XTR Frame is de absolute top wanneer het gaat om opzetzwembaden. Dit nieuwe model heeft het sterkste frame van alle Intex zwembaden en een extra stevige bodem en wanden. Het Ultra XTR Frame zwembad is onderdeel van de Intex Ultra Premium Pool serie, en dat is een garantie voor kwaliteit!
Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van zowel het frame als het bad zelf, zit op alle onderdelen van het zwembad dan ook maar liefst 2 jaar garanti
e. In tegenstelling tot de andere Intex zwembaden krijg je bij het Ultra XTR Frame op het frame én de zwembadliner maar liefst 2 jaar garantie!
Het zwembad heeft een afmeting van 610 x 122 cm en wordt geleverd met een zandfilterpomp, veiligheidsladder, grondzeil en afdekzeil.
Filtermedium apart te bestellen: 16 kg filterglas of 640 gr filterbollen.

940,95

Uitverkocht

Zet op wensenlijst
Kenmerken
Vorm:
Rond
Hoogte:
122 cm
Lengte:
610 cm
Breedte:
610 cm
Watervolume (90% gevuld):
30.000 - 40.000 liter

Ultra XTR Frame, extra sterk en extra beschermd

Het uniek ontworpen Ultra XTR Frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal van hoogwaardige kwaliteit. De frame-buizen hebben een innovatieve, ovalen vorm wat de kwaliteit, bestendigheid en stabiliteit van het gehele zwembad verhoogt. In tegenstelling tot reguliere zwembadframes is het Ultra XTR Frame zowel aan de binnen- als buitenkant volledig voorzien van een poedercoating, voor een ultieme bescherming tegen roest.

Inclusief zandfilterpomp (6 m³)

Bij dit Ultra XTR Frame zwembad wordt een zandfilterpomp meegeleverd. Deze pomp houdt het zwembadwater in beweging en filtert alle viezigheid eruit. Het water wordt binnenin door een filterbed gepompt, waar alle vuildeeltjes blijven hangen. Daarna stroomt het gefilterde water weer lekker schoon terug naar het zwembad. Het filterbed kun je vullen met glasparels of filterbolletjes (deze worden niet standaard meegeleverd, dus vergeet ze er niet bij te bestellen!).

NIEUW! Hydro Aeration Technologie

Alle filtersystemen van Intex zijn vanaf nu voorzien van de innovatieve Hydro Aeration technologie. Via dit revolutionaire systeem wordt er, via de aansluiting van de filterpomp, extra zuurstof het water ingepompt. Dit ziet er niet alleen superleuk uit in het zwembad, met al die bubbeltjes in het water, het heeft ook nog eens vele voordelen. Meer zuurstof in het water, dat meer circuleert en beter gefilterd kan worden. Oftewel, sprankelend helder water van een betere kwaliteit!

Inclusief grondzeil, afdekzeil en ladder

Dit Ultra Frame XTR zwembad wordt zeer compleet geleverd. Dat wil zeggen dat het grondzeil, het afdekzeil en een bijpassende zwembadtrap in het pakket zitten. De trap is een veiligheidstrap, aan een zijde kunnen de treden omhoog geklapt worden. Met het grondzeil wordt de onderzijde van het zwembad beschermd (hier komt het meeste gewicht op). Het afdekzeil kan met het randkoord eenvoudig aan het zwembad worden vastgemaakt.

Formaat & Gewicht

  • Formaat: 610 x 122 cm
  • Capaciteit (90%): 30.079 liter water
  • Waterdiepte: ± 107 cm
  • Gewicht (totaalpakket): 135 kg
  • Verpakking: 130 x 97x 52 cm

Inhoud verpakking

  • Zwembadliner
  • Stalen frame, bestaande uit 20 poten en horizontale buizen
  • Intex zandfilterpmp 6 m3 met 38 mm aansluiting
  • Veiligheidsladder, grondzeil, afdekzeil

Garantie

  • 2 jaar, op frame én liner
Ultra XTR Frame 610x122cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ultra XTR Frame 610x122cm