opc_loader

Menu

Acti Winter Pro 5l

Overwinteringsvloeistof (ook geschikt voor zoutwaterzwembaden).

Deze vloeistof zorgt er voor dat uw zwembadwater niet groen wordt, het gaat kalkaanslag tegen en de vloeistof werkt ook prima wanneer de PH-waardes uit balans zijn. U heeft de winter lang geen omkijken naar uw zwembad. Daarnaast zorgt de vloeistof er voor dat u in het voorjaar een snelle en makkelijke opstart hebt. Uw water zal zo weer op peil zijn.

28,95
Levertijd
1-2 werkdagen

Hoe te gebruiken? Zodra de temperatuur van uw zwembadwater daalt tot 12° kunt u deze vloeistof toedienen, meestal is dit oktober/november. 
 

De dag voor toevoeging moet je er weliswaar voor zorgen dat je zwembadwater eerst in goede conditie is: stofzuigen, wanden borstelen, alle waarden op orde (chloor, pH, alkaliteit en fosfaten) en helderheidsmiddel toevoegen.  24h na toevoegen helderheidsmiddel het filtervat grondig backwashen.  24 h voor toevoegen van de wintervloeistof een chloorschok uitvoeren kan ook aangewezen zijn als je water in mindere toestand was.

We adviseren om midden winter nog een keer dit product toe te voegen.  Meestal komt dit neer op winterklaar maken oktober/november en vervolgens 2e dosis overwinteringsvloeistof februari/maart.

Acti Winter Pro 5l heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Acti Winter Pro 5l
Review plaatsen

Meest recente reviews