opc_loader

Menu

Elecro Quantum Fotokatalyse - Advanced Oxidation

Deze unit desinfecteert én reinigt het water via fotokatalytische oxidatie, radicalen en UV.
Een klassieke UV-C unit gaat er voor zorgen dat alle micro-organismen zoals bacterieën, algen, virussen, et. geneutraliseerd worden en zich zodoende niet kunnen vermenigvuldigen in het water.  Deze installatie gaat nog een stap verder: ze oxideert of verbrandt ook daadwerkelijk de vervuiling.  En dat geldt niet alleen voor micro-organismen maar evengoed voor andere vervuilingen zoals biofilm, olie, ureum (urine), cosmetica, etc.  Alle oxidatie die door de unit gebeurt moet niet door chloor aangepakt worden.  Wist je dat deze unit meer dan 2 x effectiever is in oxidatie dan chloor?  En dit zonder de creatie van desinfectie bijproducten!  Weer een taak minder voor chloor waardoor je het chloorgehalte drastisch kan laten dalen en het chloor zich kan richten op waar het goed in is: depotdesinfectie (wanden, leidingen, roldek, etc. met andere woorden alles wat niet via de lamp zelf passeert en gevoelig is voor vorming biofilm)! 
Wij adviseren dit systeem als kostenefficiënt alternatief ten aanzien van hydrolise systemen die werken via zoutwaterelectrolyse: lagere kost zowel in aankoop- als onderhoud.  De UV-lampen worden minder gebruikt voor de behandeling van het water, maar om een reactie op te wekken; de levensduur is daardoor langer: 14.000 uur.
Met flowswitch zodat de lamp zich automatisch in- en uitschakelt bij voldoende/onvoldoende debiet.

Klik hier voor de technische fiche.


Model met intelligente doseerpomp op aanvraag beschikbaar.

Elecro Quantum dimensionering

1.168,95
Levertijd
2-4 werkdagen

quantum

qsgqg

qsgqsg

qg

qg

sqgsqg

sqgsqg

sqgsqg

sqgsqg

Hier ziet u de relatieve oxidatiekracht t.a.v. chloor: een factor van 2.35 sterker!  Quantum gebruikt immers de keramische nano kristallen uit Ti02/Mo als oxidant katalysator.
(bron: "Comparison of various advanced oxidation processes used in remediation of industrial wastewater laden with recalcitrant pollutants", 2017 IOP Conf. Ser, S Krishnan, H Rawindran, C M Sinnathambi, J W Lim)

qgRelative oxidation power [4] | Download Table

Elecro Quantum Fotokatalyse - Advanced Oxidation heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Elecro Quantum Fotokatalyse - Advanced Oxidation
Review plaatsen

Meest recente reviews