opc_loader

Menu

Waterco Micron Topmount S600 14m³/u

De Micron glasvezel filters staan bekend om hun uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid. Dankzij het gebruik van hoogwaardige en corrosiebestendige materialen en de meest recente glasvezelwikkeltechnologie worden de Micron glasvezel filters sinds jaren ontworpen en gefabriceerd voor een probleemloze werking.

Fishtail roosters: verhoogde terugspoelingsdoeltreffendheid met een aanzienlijke vermindering van waterverbruik et debiet uit de pomp.

Klik hier voor de brochure met info en specificaties.

796,95
Levertijd
2-4 werkdagen
Geadviseerd maximaal zwembadvolume
60m³

Vezel versterkte filters Micron glasvezel filters doen beroep op de ultieme wikkeltechniek van glasvezel. De Micron glasvezel tanken hebben een binnenschaal van polyesterhars versterkt met glasvezel en omwikkeld door een glasvezel filament. De Waterco filament haspel met numerieke besturing wikkelt zonder afwijkingen en op voortdurende wijze kwaliteits filamentdraden tot glasvezel met controle van de filamentspanning om zo een mono-bloc tank zonder zichtbare naden, van een fijne consistentie en hoge kwaliteit, te creëren. Er zijn geen (las)naden noch speciale bevestigingen aan de tank die kunnen roesten of elektrolyseren.

Model: S600
Interne diam. (mm):600
Diepte van het bed (mm): 295
Filtratie zone (m2): 0,29
Ventiel maat (mm/”): 50 / 1½"
Zand (Kg): 160
Glas (Kg): 135
Debiet priv. (m3/u): 14
Geadviseerd zwembadvolume (m3): 60
Debiet openb. bad (m3/u): 10

 

Waterco Micron Topmount S600 14m³/u heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Waterco Micron Topmount S600 14m³/u
Review plaatsen

Meest recente reviews