opc_loader

Menu

Waterco Multicyclone 16 Plus

De Multicylone 16 Plus is de oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een plaatsbesparende en performante filtratie zonder noden van backwash, dit laatste omwille van waterbesparing of van beperkte waterafvoermogelijkheden.

Als voorfilter wordt de MultiCyclone gewoon op de uitgang van de filterpomp geïnstalleerd, voor de filter van het zwembad. Het water gaat door 16 hydrocyclonen die een middelpuntvliedend effect scheppen. MultiCyclone houdt 80% van de deeltjes vast tot 30 micron en 100% van de deeltjes boven 100 micron.  Het sediment wordt tegen de wanden geslingerd en valt in de bezinkbak. De accumulatie van het sediment is zichtbaar door de transparante wand van de bezinkbak. De bak wordt gereinigd door de klep te openen. Slechts 15 liter water wordt verwijderd.
Vervolgens volgt er een performante filtratie door de patroonfilter.
Gezien 80% van al het zwembadvuil dat normaal door de zand- of patroon filter tegengehouden wordt al uitgefilterd wordt door de MultiCyclone gaat de patroonfilter veel langer mee en is deze installatie geschikt voor zwembaden tot 80m³!

Klik hier voor de brochure met extra informatie.

784,95
Levertijd
2-4 werkdagen
Geadviseerd maximaal zwembadvolume
80m³

Aan de hand van de druk op de manometer aan de bovenkant van de filter wordt aangegeven wanneer de cartridge moet worden gereinigd. De filter kan gemakkelijk worden verwijderd door het los schroeven van de klem.

Sokkel (lage en hoge versie) en vervangpatronen verkrijgbaar op aanvraag.

Merk Waterco
Garantie

2 jaar garantie

Lengte 337 mm
Breedte 337 mm
Hoogte 944 mm
Toelaatbare doorstroming 3 - 13,5 m³/h
Aansluiting IN 2" / 63 mm
Aansluiting OUT 2" / 63 mm
Maximum zwembadvolume 80 m³
Filtratie oppervlakte 3.7 m²
Waterco Multicyclone 16 Plus heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Waterco Multicyclone 16 Plus
Review plaatsen

Meest recente reviews