opc_loader

Menu

Aquaplus 4 m³/u

Artikelnr: 2072040038

De zelfaanzuigende zwembadpomp Aqua Plus is een regelrechte alleskunner voor opzetzwembaden: Duitse kwaliteit,  flexibele aansluitvarianten, energiezuinig, grote filtermand én een stille werking (53,9 db)!
Met z'n 0,18 kW (1/4 pk) stuwt deze pomp afhankelijk van de opstelling 4-6 m³ water per uur.

218,95 153,95
U bespaart: 30%
Levertijd
1-2 werkdagen
EAN
4251002802178
Geschikt voor
Lichte tot gemiddelde toepassing
Debietcontrole
nee
Vermogen
0,18kW (1/4 pk)

Voor een zwembadopstelling met enkel een zand- of patroonfilter en eventueel 1 van onze warmtepompen en  die bovendien naast het zwembad staat gaat deze pomp een debiet van 4 à 6 m³ hebben en is daarmee geschikt voor baden tot een 30 m³ als u 12-24h/dag laat filteren. Voor zwaardere toepassingen (langere leidingen, zonneverwarming, veel bochten, etc.) kiest u best een andere pomp uit ons gamma.
Daar waar de meeste zwembadpompen beginnen vanaf 70 db aan geluid, zit deze pomp tussen de 50 en 60 db.  50 à 60 decibel komt overeen met het geluid van vaatwasser, regenval of een stil gesprek.  70 à 80 db daarentegen kan je vergelijken met het geluid van een stofzuiger of autoverkeer in de stad.

De Aqua Plus heeft een motor die is voorzien van een poedercoating en corrosiebestendig is tegen zwembadwater en de toegevoegde chemicaliën. Alle onderdelen van de behuizing zijn vervaardigd van chloorbestendige, versterkte kunststof en hebben een lange levensduur. 

  • Rustige loop
  • Servicevriendelijk
  • Slijtarme materialen
  • Schroefkoppelingen aan zuig- en drukzijde
  • Zelfaanzuigende pomp (montage max. 2 m boven of max. 3 m onder het waterniveau mogelijk)
  • Grote zeefmand met een capaciteit van ca. 0,5 l

De werking van de Aqua Plus is (zoals bij alle Aqua TechniX-zwembadmachines) gebaseerd op het principe van elektrische scheiding, d.w.z. dat de motoras – pompas niet in aanraking komt met het zwembadwater.

Aquaplus 4 m³/u heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Aquaplus 4 m³/u
Review plaatsen

Meest recente reviews