opc_loader

Menu

Huur je warmtepomp (7-16kW)

Wil je elke dag kunnen genieten van je zwembad? Dan is een warmtepomp dé oplossing die zorgt voor zwemwater met een constante aangename temperatuur. 
Maar toch ook een grote investering...zeker bij een opzetzwembad van Intex of Bestway dat je misschien maar een paar jaar gebruikt.
Vandaar bieden wij ook onze energiezuinige warmtepompen te huur aan!
Deze warmtepomp is de beste vriend van je portefeuille, zie ons rekenvoorbeeld hieronder.
De warmtepompen die we verhuren hebben een vermogen van 7 tot 16 kW en kunnen daardoor op een energiezuinige manier opzetbaden tot 60m³ verwarmen.  Wij dimensioneren de warmtepomp steeds ruim t.a.v. het te verwarmen watervolume, zo kan de pomp immers vaak op lagere standen draaien zodat u bespaart op de energiefactuur!

Contacteer ons voor de beschikbaarheid en reservatie van dit seizoen.

De prijs is een huurprijs per maand voor een minimum van 3 maanden.

Inbegrepen: leveren/ophalen binnen straal van 10 km rond Zoersel, daarbuiten geldt een verplaatsingkost per km.
Niet inbegrepen: 
aanpassingen van leidingwerk bij aansluiten of loskoppelen van de warmtepomp (warmtepompen zijn voorzien van eenvoudige 3-delige koppeling om op aan te sluiten)

Aanpassingen aan het leidingwerk, zwembad of installatie zijn uiteraard mogelijk maar zijn dus niet standaard inbegrepen in de huurprijs per maand.  

144,95

Uitverkocht

Bij opzetzwembaden zijn energiezuinige warmtepompen aan de orde.  De wanden en bodem zijn immers niet geïsoleerd en de noppenfolie is vaak ook van mindere kwaliteit t.a.v. folies of lamellen bij inbouwzwembaden.  Meestal wordt een klassiek "on/off" warmtepomp geadviseerd, eventueel een "plug&play" model dat je kan aankoppelen zonder by-pass om het debiet te regelen.  Deze pompen hebben maar twee standen: ofwel "on" en dan draait de pomp op 100% ofwel "off" en dat slaat de pomp af.  De pomp springt dus steeds opnieuw aan op volle kracht als de temperatuur wat zakt.

Stel je wil je opzetzwembad van 25m³ verwarmen met een warmtepomp.  Voor een kwalitatieve "on/off" (plug&play) warmtepomp voor opzetzwembaden van 9 kW met een COP van rond de 5 betaal je gemiddeld een 1.250 à 1.500 EUR.  Reken daarbij een gemiddelde energiekost van 7,5 EUR per dag als je je zwembad verwarmt van begin juni tot eind september en steeds afdekt met een noppenfolie tussen de zwembeurten.  Dit komt op een energiekost van 228,75 EUR per maand. 

Als alternatief bieden wij een kwalitatieve inverter zwembadpomp aan die dubbel zo zuinig is, dus met een COP van rond de 10.  Deze pomp is slim en flexibel en gaat zijn frequentie steeds afstemmen op de warmtebehoefte. Eenmaal het zwembad opgewarmd is in het begin van het seizoen, gaat deze dus op veel lagere standen kunnen draaien.  Een pak minder verbruik en veel stiller!
I
n hetzelfde scenario als hierboven verbruikt onze inverter van 9 kW slechts  gemiddeld 3,75 EUR/dag.  Je energiekost per maand is daarmee slechts 114,38 EUR: je spaart dus elke maand 114,38 EUR aan energiekosten uit t.a.v. het voorbeeld hierboven met de klassieke "on-off" warmtepomp die meestal geadviseerd wordt bij opzetzwembaden.  Deze besparing maakt dat de huurprijs van 144,95 EUR/maand wel zeer interessant én flexibel is t.a.v. eigen aanschaf.  Na aftrek van de energiebesparing is je maandelijkse kost immers maar 30,57 EUR (144,95 EUR huur - 114,38 EUR besparing) én je hoeft niet zelf te investeren in een dure warmtepomp.

De prijs is een huurprijs per maand voor een minimum van 3 maanden.

Inbegrepen:
- leveren/ophalen binnen straal van 20 km rond Zoersel, daarbuiten geldt een verplaatsingkost per km.


Niet inbegrepen:
- aanpassingen van leidingwerk bij aansluiten of loskoppelen van de warmtepomp (warmtepompen zijn voorzien van eenvoudige 3-delige koppeling om op aan te sluiten)

Aanpassingen aan het leidingwerk, zwembad of installatie zijn uiteraard mogelijk maar zijn dus niet standaard inbegrepen in de huurprijs per maand.  

Huur je warmtepomp (7-16kW) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Huur je warmtepomp (7-16kW)
Review plaatsen

Meest recente reviews