opc_loader

Menu

Pacific rond 457x132cm

Vogue opzetzwembaden zijn er voor diegene die kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Deze zwembaden doorstaan alle seizoenen gezien ze gebouwd worden uit hoogkwalitatieve materialen en onderdelen.  Zo zijn alle stalen onderdelen gegalvaniseerd en hebben daarmee een langdurige corrosieberscherming. Het Canadese merk Vogue heeft meer dan 50 jaar ervaring in deze metalen baden.  De esthetiek, de stevigheid en het design maken deze zwembaden tot een echte blikvanger. Het gebruik van subtiele rondingen en vloeiende lijnen zorgen voor een hoogwaardige afwerking.
PACIFIC heeft een zwembadwanddiepte van 1,32m waardoor u voldoende ruimte heeft voor plezier en zwemvrijheid. 
De inhoud is 19.800 liter (90% gevuld).

We leveren dit bad compleet met filtratie- & aansluitset, filterglas, trap, bodemvilt, doucines.

Wil u het pakket modulair samenstellen, contacteer ons dan even (alsook voor actuele voorraad want beperkte beschikbaarheid per seizoen).


Noppenfolie en winterzeil apart te bestellen.

2.820,95
Levertijd
2-4 werkdagen
Kleur liner
Blauw

De complete PACIFIC-kit bevat

  • Zwembad
  • Blauwe Liner 40/100° (​overlap ophangsysteem)
  • Grote opening skimmer + inspuiters
  • Poolstyle filtratie kit 6m³/u
  • 11 doucines voor bescherming van de liner en een mooie overgang van bodem naar wand 
  • Bodemvilt ter bescherming van de liner
  • Hoogwaardige zwembadtrap
  • Aansluitkit (15 m slang Ø 38, 2 kleppen met schroefdraad 1”1/2 - 32/38 mm, 3 gegroevde slang koppelingen Ø 32/38, 5 RVS klemmen en 2 rollen teflon)
  • 1 zak filterglas of -zand van 25 kg

Hier vindt u de handleiding, zie ook tabblad "extra informatie" voor plaatsingstips.Vogue

We adviseren steeds om deze baden gestabiliseerd te plaatsen.  Niet alleen omwille van stabiliteit van het bad, maar dit maakt het plaatsen zelf ook 10 x eenvoudiger.  Afhankelijk van de ondergrond adviseren we minimum 15 cm stabilisé met wapeningsnet en dit tot 5 à 10 cm breder dan het gehele zwembad.  Afhankelijk van de ondergrond kan u er ook voor kiezen om enkel de wanden of staanders te stabiliseren en de rest te egaliseren met dunne laag van maximaal 1 cm gezeefd zand (korrelgrootte 0/2, meestal te vinden onder noemer rivier-, rijn- of metselzand) of stabilisé (korrelgrootte 0/2).  U kan ons altijd contacteren om de mogelijkheden te bespreken. 
Ondergrond moet steeds waterpas afgegraven worden (begin bij het laagste punt na verwijderen gras en/of andere onzuiverheden) en dus nooit (deels) ophogen!

Pacific rond 457x132cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Pacific rond 457x132cm
Review plaatsen

Meest recente reviews